Politica privind confidentialitatea in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal.

1. Definitii

1.1. Operator. Operatorul responsabil pentru manipularea datelor cu caracter personal conform cu Regulamentului GDPR este storebrands.ro si face referire la acest platforma.

1.2. Responsabil protectia datelor (DPO) = Adresa la care pot fi transmise solicitari de informatii privind prelucrarea datelor personale este adresa de mail: admin{@}storebrands.ro

1.3. Cookies. Un „cookie” reprezinta un fisier in format foarte mic, format in general din litere si cifre. Acesta este descarcat in memoria unui computer sau al unui alt tip de dispozitiv folosit pentru navigarea pe internet (Smartphone, Tableta, etc), atunci se acceaseaza un anumit platforma web.

1.4. Persoana in cauza in sensul Regulamentului GDPR. Este reprezentata de persoana fizica identificabila (ce poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare: nume, numar de identificare, locatie, un identificator online, sau la unul/mai multe elemente specifice). Persoana in cauza poate fi un solicitant al unui serviciu pus la dispozitie de catre Operator, dar si orice alta persoana fizica ale carei date personale se transmit catre Operator.

1.5. Categoriile de date prelucrate. Sunt reprezentate prin datele personale si sunt prelucrate de catre Operator doar in situatia in care introduceti datele intr-o sectiune din cadrul platformei sau ni le transmiteti prin e-mail.

1.6. Prelucrare datelor cu caracter personal: Reprezinta orice set de operatiuni efectuate asupra datelor personale sau asupra seturilor de date personale, cu sau fara utilizarea de mijloace automate, cum ar fi stocarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

2. Ce date vor fi procesate?

2.1. Informatiile colectate prin cookie-uri. Pentru o mai buna directionare a campaniilor publicitare si imbunatatirea serviciilor si produselor, storebrands.ro utilizeaza date despre articolele achizitionate de clientii nostri. Daca ati aprobat stocarea cookie-urilor in browser si sunteti de acord cu folosirea acestora, storebrands.ro primeste informatii despre paginile vizitate de dumneavoastra, accesarea produselor si alte activitati de pe site.

2.2. storebrands.ro nu colecteaza sau nu proceseaza sub alta forma niciun fel de informatii personale sensibile, cum ar fi, spre exemplu, date despre starea dvs. medicala, religie sau convingeri etc.

2.3. Datele furnizate de utilizatori ai platformei. Pe storebrands.ro procesam date personale despre cei care utilizeaza platforma. In principal, se proceseaza datele personale care ne sunt furnizate atunci cand va inregistrati in lista de newsletter. Aceste date includ, mai ales, adresa dvs. de e-mail si prenumele.

3. Cu ce scopuri sunt salvate datele cu caracter personal?

3.1 Pentru o mai buna directionare a promotiilor si promovarii, storebrands.ro proceseaza date legate de cookie-uri in vizitele pe site, produsele accesate si alte activitati din platforma. Procesarea este posibila numai in baza consimtamantului dvs. legat de utilizarea cookie-urilor relevante. Acest acord este in intregime voluntar. De obicei, in baza informatiilor furnizate, storebrands.ro obtine statistici si analize cu privire la comportamentul utilizatorilor platformei. Acestea permit o mai buna redirectionare a campaniilor publicitare sau modificarea continutului platformei la ceea ce va intereseaza si ceea ce cauta de cele mai multe ori, un grup mare de utilizatori ai platformei. In acest caz, prelucrarea datelor este de obicei automatizata.

3.2. Pentru ofertele noastre de produse si promovarea storebrands.ro sub forma de newsletter trimis utilizatorilor, storebrands.ro foloseste de cele mai multe ori adrese de mail. Manipularea se executa in acest caz numai in baza consimtamantului dvs., care este complet voluntar. Chiar daca nu sunteti de acord, puteti continua sa folositi site-ul nostru in totalitate. Va exprimati acordul catre storebrands.ro in momentul inregistrarii la introducerea adresei dvs. de mail. De retinut faptul ca inregistrarea pe storebrands.ro se poate face numai de persoane cu varsta mai mare de 15 ani. Acordul dvs. se poate retrage oricand facand clic pe link-ul din orice newsletter.

TEMEI JURIDIC: interesul legitim al Operatorului de a evita frauda online si de a asigura functionalitatea corecta a platformei, executarea unui contract si consimtamantul persoanei vizate, dupa caz.

4. Drepturile dumnevoastra in ca si persoana vizata cu privire la manipularea datelor personale furzinat

4.1. Drepturile utilizatorilor vizati si cum pot fi exercitate

Conform Regulamentului GDPR, in calitate de persoana vizata sunteti beneficiarul de culmul de drepturi, respectiv:

4.1.1. Dreptul la informare si acces cu privire la datele personale. Reprezinta dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date personale care va privesc si, in caz afirmativ, accesul catre datele respective.

4.1.2. Dreptul la rectificare. Reprezinta dreptul de a solicita Operatorului si de a avea posibilitatea de a recrifica datele cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal ce sunt incomplete, mentionand ca in cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din zona de editare a datelor contului, daca este cazul.

4.1.3. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) Reprezinta dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc in cazul in care sunt aplicate anumite justificari mentionate in Regulamentul GDPR.

4.1.4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii Reprezinta dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii datelor in anumite cazuri.

4.1.5. Dreptul la portabilitatea datelor: Reprezinta dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un alt Operator.

4.1.6. Dreptul la opozitie: Reprezinta dreptul de a va opune in orice moment prelucrarii datelor personale care va privesc, in conditiile Regulamentului GDPR.

4.1.7. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii ce are la baza exclusiv prelucrarea automata a datelor personale Include crearea de profiluri, care produco efecte juridice care va privesc sau va afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa.

4.1.8. Dreptul sa va adresați printr-o plângere Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Atunci cand situatia in care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate in conformitate cu prevederile legale.

4.2. Cum va puteti manifesta aceste drepturi?

Pentru exercitarea drepturilor mentionate mai sus, va rugam sa va adresati prin cerere scrisa in format electronic, datata si semnata catre adresa mail: admin{@}storebrands.ro in atentia responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal.

4.3. In cat timp raspundem solicitarilor transmise de dumneavoastra?

In termen de maxim o luna calculat din momentul primirii cererii dumneavoastra vi se vor transmite informatii privind actiunile intreprinse sau acolo unde este cazul privind motivarea pentru care nu pot fi luate masurile solicitate.

Nota: Va rugam sa aveti in vedere faptul ca pentru a da curs unei cereri de acces la datele personale vom lua toate masurile rezonabile pentru a verifica identitatea persoanei vizate.

De asemenea, conform Regulamentului GDPR, termenul de raspuns mentionat mai sus poate fi prelungit cu cu maxim doua luni daca este necesar, tinandu-se cont de complexitatea cazului dvs. si numarul cererilor, urmand sa fiti informat cu privire la acest aspect, daca va fi cazul.

5. Destinatii sau categorii de destinatari ai datelor personale

Destinatarii care manipuleaza datele personale in cadrul Uniunii Europene au obligatia respectarii acelorasi prevederi legale, oferind un nivel de protectie similar cu Operatorul.

Nota: In cazul destinatarilor cu ce activeaza pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, Operatorul garanteaza ca acestia sunt certificati “Privacy Shield” si Comisia Europeana ii considera ca furnizori ai unui nivel adecvat de protectie. Lista companiilor care adera la “Privacy Shield” este disponibila pe acest site web: https://www.privacyshield.gov/welcome .

5.1 Transmiterea datelor in scopul functionarii serviciului newsletter

Pentru a fi siguri ca acest serviciu functioneaza la parametrii doriti, folosim un tert specializat in domeniul transmiterii de e-mail-uri, respectiv serviciul MailChimp ce apartine The Rocket Science Group. Politica acestuia tert in domeniul protejării datelor se regaseste aici: https://mailchimp.com/legal/privacy

Puteti oricand renunta la serviciul newsletter – fie apasand butonul „Unsubscribe” din e-mailul receptionat, fie prin transmiterea unui mail catre adresa admin{@}storebrands.ro

5.2. Transmiterea datelor cu caracter personal catre institutii publice, instante de judecata, precum si autoritati competente sa cerceteze savarsirea faptelor penale

In cazurile speciale, in momentul cand se impune acest lucru prin lege, Operatorul este obligat sa ofere institutiilor competente informatii cu privire la datele personale.

5.3. Transmiterea catre alti tert

Pentru a va oferi o experienta cat mai buna in mediul online, ne preocupam constant sa imbunatatim / facem mentenanta programelor software pe care le utilizam. In sensul acesta, avem incheiate contracte de dezvoltare cu firme specializate in domeniul programarii si al mentenantei software.

5.4. Retele de socializare

Website-ul nostru foloseste „plugin-uri” de la operatorii de retele sociale. Toate plugin-urile de retele sociale de pe Website-ul nostru sunt marcate clar si distinct.

5.5. Servicii pentru analizarea traficului

Website-ul nostru foloseste serviciile de analiza web „Google Analytics“ si „Google AdSense” al societatii Google Inc., in scop statistic.

Website-ul nostru foloseste Google Analytics, un serviciu de analiza al platformei pus la dispozitie de Google, Inc. („Google”), utilizand cookies. Mai multe date despre acesta aspect pot fi gasite pe pagina noastra despre Politica Cookie

Puteti refuza folosirea cookie-urilor, prin selectarea setarilor adecvate ale browserului dumneavoastra, insa in acest caz s-ar putea sa nu mai puteti utiliza toate functionalitatile Website-ul nostru. Tot odata, exista posibilitatea de a, opta pentru a nu mai utiliza Google Analytics pe viitor prin descarcarea si instalarea Google Analytics Opt-out Browser Addon pentru browserul dumneavoastra. Mai multe detalii aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en .

Nota: Detalii suplimentare sunt disponibile pe paginile Google Analytics Terms of Service si Google Analytics

6. BAZA LEGALA

6.1. Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor personale si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor)

Ultima actualizare: 18.10.2022